Samen zonnestroom 2018-07-10T20:28:47+00:00

Samen energie opwekken in een collectief zonnestroomproject

Boeskoolstroom wil duurzame energie bereikbaar maken voor iedereen in Oldenzaal en omstreken. Dat gaan we doen door een groot collectief zonnestroom project te realiseren in Oldenzaal. Op het dak van Shelter Storage aan de Schelmaatstraat willen we 1.800 zonnepanelen plaatsen. Inwoners en bedrijven kunnen een aandeel daarin nemen. Dit is ideaal als je huurt, niet veel panelen op je eigen dak kunt plaatsen, of als je dak ongeschikt is. Meer lezen»

We zijn op dit moment bezig met de uitwerking van dit project. Medio april 2018 willen we de inschrijving openen. Je kunt je vrijblijvend en kosteloos inschrijven via onderstaande formulier. Je bent tot niets verplicht en je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wil je voorrang krijgen bij de inschrijving? Meld je dan aan als lid  van onze coöperatie. Lidmaatschap kost 20 euro per jaar. Wil je alleen op de hoogte blijven van de voortgang, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Lees meer over het project Shelter Storage

Bekijk hier de brochure van ons project Shelter Storage.

Ik schrijf me vrijblijvend en kosteloos in voor het collectieve zonenstroomproject van Boeskoolstroom bij Shelter Storage. Ik ben tot niets verplicht en wordt op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.